Bliv gravid app

9 gode apps til før, under og efter graviditeten – Femina

9 gode apps til før, under og efter graviditeten | Femina

20. aug. 2015 — Appen har en indbygget kalender, der viser, hvor stor sandsynligheden er for at blive gravid for hver enkelt dag. En grøn cirkel markerer de …

Hvornår kan du blive gravid, hvad størrelse er din baby inde i maven og hvordan tackler man ammehjerne? Der findes spørgsmål til alt, og der findes apps til alle spørgsmål – også til dem man har som nybagt forældre. Her har du 9 gode og nyttige apps til før, under og efter graviditeten. Hvorfor ikke gøre nytte af, at man altid har telefonen lige ved hånden?

Her er appen, der kan gøre dig gravid – Jyllands-Posten

Uanset om du leder efter støtte til naturlig prævention, eller du forsøger at blive gravid, er der de bedste fertilitetsapps på markedet, der kan hjælpe.

7 bedste gratis fertilitetsapps for 2022 – Fertility Road

7 bedste gratis fertilitetsapps for 2022

22. nov. 2021 — Kæmper du med at blive gravid? Wawa Fertility APP lover at tage dig i hånden og hjælpe med cyklus, behandlinger, medicin og dine følelser.

Uanset om du leder efter støtte til naturlig prævention, eller du forsøger at blive gravid, er der de bedste fertilitetsapps på markedet, der kan hjælpe.

Har du svært ved at blive gravid? Ny app kan måske hjælpe dig

Har du svært ved at blive gravid? Ny app kan måske hjælpe dig – ALT.dk

Flo Menstruation tracker, det er en smart og simpel måde, hvorpå en kvinde kan tracke hendes menstruationscyklus og graviditet.

Kæmper du med at blive gravid? Wawa Fertility APP lover at tage dig i hånden og hjælpe med cyklus, behandlinger, medicin og dine følelser. Læs her.

Flo – Menstruationskalender i App Store

Track Ægløsning & Graviditet … Følgende data vil muligvis blive brugt til at spore dig på apps og websites, der ejes af andre virksomheder:.

Læs anmeldelser, sammenlign kundevurderinger, se skærmbilleder, og læs mere om Flo – Menstruationskalender. Download Flo – Menstruationskalender til din iPhone, iPad eller iPod touch.

Clue – Menstruationskalender i App Store – Apple

3. sep. 2015 — Natural Cyclus er en applikation som hjælper dig med, at blive gravid. Der er 6 dage per cyklus, hvor der er risiko for, at blive gravid.

Følg din cyklus fra sengen – ChriChri

Følg din cyklus fra sengen | ChriChri

28. feb. 2017 — App’en, der måler, hvornår kvinden har ægløsning og altså har størst risiko for at blive gravid, er blevet certificeret som medicinsk udstyr …

EU godkender app som præventionsmiddel – Videnskab.dk

EU godkender app som præventionsmiddel

1. feb. 2016 — Hvad enten du ønsker at være gravid eller gerne vil undgå det, er der gode grunde til at få en app, der kan gøre dig klogere på din cyklus.

En ny app, ‘Natural Cycles’, er officielt blevet godkendt som et medicinsk præventionsmiddel i EU. Studier har vist, at app’ens effektivitet er sammenlignelig med p-piller.

få styr på din menstruation og bliv bevidst om din cyklus

Gode apps – få styr på din menstruation og bliv bevidst om din cyklus | Samvirke

Clue er en sundheds-app og Menstruationskalender, der bruger videnskab og data til at hjælpe dig med at opdage de unikke mønstre i din cyklus.

Hvad enten du ønsker at være gravid eller gerne vil undgå det, er der gode grunde til at få en app, der kan gøre dig klogere på din cyklus. En menstruations-app kan også hjælpe dig til at genkende din PMS.

Clue Menstruationskalender – Apps i Google Play

Menstruationscyklus tracker. Kalender for ægløsning, fertilitet og PMS.

Keywords: bliv gravid app