Restaurant kik

Velkommen til Café KiK. – Du finder os i Silkeborg & Hillerød

for 6 dage siden — I Silkeborg ligger vi lige ud til Gudenå og i Hillerød lige ned til slotssøen med udsigt til Frederiksborg slot.

I Silkeborg ligger vi lige ud til Gudenå og i Hillerød lige ned til slotssøen med udsigt til Frederiksborg slot.

Forside Hillerød – Velkommen til Café KiK.

for 6 dage siden — Café KiK – oplev det unikke cafémiljø lige ved Slotssøen og Frederiksborg Slot. Lige fra brunch og dejlige frokostretter, til varierende …

I Hillerød finder du os lige ned til slotssøen med udsigt til Frederiksborg slot. Her kan du bland andet sidde på en af vores terrasser og nyde udsigten.

Café KiK Hillerød – Anmeldelser – DinnerBooking

Café Kik åbner i foråret ved Slotssøen og Frederiksborg Slot i Hillerød. Her serveres alt fra brunch til lette frokostretter og lækkerier til aften.

Cafe Kik Hillerød – Facebook

Elsker du ogsa en god burger… MEN spiser ikke kød? Hos Café KiK har vi et lækkert alternativt til den kødfyldte burger, nemlig vores vegetarburger .

Cafe Kik Hillerød – Facebook

Cafe Kik Hillerød

View the Menu of Cafe Kik Hillerød in Hillerød, Denmark. Share it with friends or find your next meal. Café KiK – oplev det unikke cafémiljø lige ved…

Café Kik, Hillerød – Restaurantanmeldelser – Tripadvisor

Gitte Kik, København: Se 318 objektive anmeldelser af Gitte Kik, som har fået 4 af 5 på Tripadvisor og er placeret som nr. 231 af 2.738 restauranter i …

Café Kik, Hillerød: Se 39 objektive anmeldelser af Café Kik, som har fået 3 af 5 på Tripadvisor og er placeret som nr. 38 af 66 restauranter i Hillerød.

Gitte Kik, København – Restaurantanmeldelser – Tripadvisor

Hvor mange stjerner vil du give Cafekik? Slut dig til de 143 personer, der allerede har bidraget. Din oplevelse tæller.

Gitte Kik, København: Se 318 objektive anmeldelser af Gitte Kik, som har fået 4 af 5 på Tripadvisor og er placeret som nr. 231 af 2.738 restauranter i København.

Cafe Kik Silkeborg – Dagens Menu

Café KiK – oplev det unikke cafémiljø lige ved Slotssøen og Frederiksborg Slot. Lige fra brunch og dejlige frokostretter, til varierende aftenmenuer.

Cafe Kik Se menukort og åbningstider. Bestil Takeaway til afhentning eller bord. Bestil direkte fra Cafe Kik Silkeborg og spar penge. Papirfabrikken 10 D Silkeborg 8600

Læs kundernes anmeldelser af www.cafekik.dk – Trustpilot

Café KiK Hillerød (@cafe_kik_hillerod) • Instagram photos and …

Keywords: restaurant kik