Sygeplejerske logo

Historien om Dansk Sygeplejeråds emblem

Historien om Dansk Sygeplejeråds emblem | Dansk Sygeplejehistorisk Museum, DSR

Medlemmer af Dansk Sygeplejeråd, der har dansk autorisation som sygeplejerske (jf. Dansk Sygeplejeråds love § 4 stk. 2.), har ret til at bære emblemet.

Historien om Dansk Sygeplejeråds emblem strækker sig helt tilbage til en beslutning ved det tredje møde i Dansk Sygeplejeråds bestyrelse i 1899. Emblemets udformning har været stort set uændret siden da.

Medlemskab, DSR – Dansk Sygeplejeråds Emblem

Dansk Sygeplejeråds Emblem | Medlemskab, DSR

Da jeg havde min første dag som sygeplejerske og fik det skinnende emblem sat på min uniform, følte jeg stolthed. Men jeg følte også en overvældende følelse …

Alle autoriserede sygeplejersker, der er medlem af Dansk Sygeplejeråd, har ret til at bære Dansk Sygeplejeråds emblem.

Dansk Sygeplejeråd – DA JEG FIK NÅLEN FØLTE … – Facebook

Sygeplejersken er f.eks. med til stuegang, tager målinger og blodprøver, hjælper patienten med at stå op og komme i seng, lægger kateter og vejleder om god og …

Læs til sygeplejerske på 3.5 år på UCN | Se mere her

Kontakt UCN Karriere på karriere@ucn.dk som rådgiver og vejleder om alle mulighederne. UCN logo sort.

Du kan læse til sygeplejerske i Aalborg, Hjørring og Thisted. Uddannelsen tager 3.5 år og kombinerer undervisning og praktik.

Kontakt studievejlederen på uddannelsen til sygeplejerske

Kontakt studievejlederen på uddannelsen til sygeplejerske | UCN

Motivet ‘Sygeplejerske Sygeplejerske Livsbrevets logo er stolt’ på Poster hos Spreadshirt » kan personaliseres ✓ knivskarpt tryk ✓ nem returnering ✓ find …

Du er altid velkommen til at kontakte vores studievejleder, hvis du har spørgsmål eller vil høre mere om uddannelsen. Find kontaktoplysninger her.

‘Sygeplejerske Sygeplejerske Livsbrevets logo er stolt’ Poster

‘Sygeplejerske Sygeplejerske Livsbrevets logo er stolt’ Poster | Spreadshirt

Emblem (sygeplejerske). Emblemnål i sølv med rød kant og hvid i midten med et kors i sølv. På den røde kant står “Statsautoriseret sygeplejerske”.

Motivet ‘Sygeplejerske Sygeplejerske Livsbrevets logo er stolt’ på Poster hos Spreadshirt » kan personaliseres ✓ knivskarpt tryk ✓ nem returnering ✓ find Posters nu!

Emblem (sygeplejerske) – Europeana

Emblem (sygeplejerske) | Europeana

Sygehus Lillebælts logo (til forsiden). Menu. Afdelinger Se alt om Afdelinger. Kolding Sygehus … Margit vendte hjem til jobbet som sygeplejerske.

Emblemnål i sølv med rød kant og hvid i midten med et kors i sølv. På den røde kant står “Statsautoriseret sygeplejerske”. På bagsiden står “FRITHJOF BRATLA (?) C925 S.A. 90”.Emblemet stammer med sikkerhed fra Ingeborg Friis, som er datter af J. J. Lønborg Friis.

Sygehus Lillebælt

Sygehus Lillebælt består af Vejle Sygehus, Kolding Sygehus og Rygcenter Syddanmark i Middelfart. Indgang til patienter, pårørende og fagfolk.

Trolle Care – Privat Sygepleje

Vi er professionelle sygeplejersker, pædagoger, assistenter og fysioterapeuter, som arbejder i hele landet og på næsten alle tider af døgnet, året rundt.

Keywords: sygeplejerske logo